Reiki behandeling


Zoek je ontspanning of verlichting van emotionele en fysieke klachten? En ben je benieuwd of een Reiki behandeling iets voor je zou kunnen betekenen? Dan is nu het moment om dit te ondergaan.

Wat is Reiki?

Reiki is een Japanse geneeswijze die de levensenergie, die in elk mens aanwezig is, stimuleert.

Het is een behandeling die over de kleding wordt gegeven en door middel van handoplegging wordt de levensenergie aangezet om weer te gaan stromen. Voorafgaand aan de behandeling wordt een korte uitleg gegeven en wordt er "gevoeld" welke punten aandacht nodig hebben. Tijdens de behandeling worden deze aandachtspunten meegenomen.

Een Reiki behandeling biedt je rust en ontspanning. Ook wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam gestimuleerd en lossen fysieke, geestelijke, emotionele en/of energetische blokkades op. Hierdoor kunnen energie, gedachten en emoties vrij gaan stromen wat zorgt voor meer balans. 

Iedereen ervaart een Reiki behandeling op een andere manier, maar het bijzondere van Reiki is dat het altijd doet wat op dat moment het beste is voor jou

Wil je een Reiki behandeling boeken, dan kun je een berichtje sturen naar Jan Verhulst, via email: tolberghoeve@kpnmail.nl

Jan komt dan naar je toe. De kosten voor een behandeling zijn 20 euro, excl. reiskosten.